Navisoft er specialister i  Microsoft Dynamics AX

Vores professionelle service programmer indeholder software implementering og udvikling af tjenester til Microsoft Dynamics-løsninger og Microsoft .net. Vi har fagfolk der  sammen og på et højt specialiseret niveau, har stor erfaring og et indgående kendskab til implementering af alle moduler i Microsoft Dynamics AX og  næste generation. NET udvikling.

Vi leverer forretningsrelateret konsulentbistand til MBS Partnere om emner som gap-analyse, brugerorienteret design specifikationer, test, implementering og coaching af projektledelse.

Navisoft tilbyder software rådgivning, udvikling og vedligeholdelse på en onsite-offshore forretningsmodel, og vore kunder får glæde af Navisoft betydelige tekniske kunne, gennemprøvede metoder og processer og low-cost udvikling.

Vi tilbyder start-til-finish produktudvikling og support under vor offshore metode, som har vist sig ganske succesfuld. Navisoft er gearet op til at tage fuldstændig ejerskabet af kundernes produktudvikling behov gennem hele livscyklus, herunder krav analysen aktiviteter.

Programmering og Tilpasning
Navisoft tilbyder avanceret programmering og tilpasning tjenester til Microsoft Dynamics AX med det formål at tilfredsstille efterspørgslen fra virksomheder, der opererer i forskellige forretningsområder. Brug vores ressourcer til at bringe det produkt, du bruger tættere på dine forretningsprocesser og forbedre effektiviteten af ​​den samlede systemets ydeevne, hvilket gør det hurtigere, mere informativt og mere brugervenligt. Vores ekspertise i vores teams  giver os mulighed for at levere kvalitet løsninger designet til at hjælpe vores kunder med at forbedre deres forretnings performance og øge funktionaliteten af ​​standard business software.

Software Development
Navisoft giver avanceret softwareudvikling tjenester og løsninger til Microsoft Dynamics AX og Microsoft. Net, der er designet til at opfylde de mest komplekse krav af virksomheder, der opererer i forskellige forretningsområder. Vi tilbyder en bred vifte af komplette løsninger, som er fuldt integreret med Microsoft Dynamics AX og. Net og kan yderligere tilpasses og udvikles til at opfylde de specifikke behov hos kunden. Nye løsninger og værktøjer kan udvikles til kunderne anmode om specifikke funktioner, når det ikke er tilgængelig i vores færdige produkter. De tekniske færdigheder og ekspertise i vores team giver os mulighed for at levere kvalitet løsninger designet til at hjælpe vores kunder med at forbedre deres forretning præstationer og øge funktionaliteten af ​​standard business software.