Navisoft Teamet

Folkene du møder har stor erfaring i at yde Microsoft Dynamics AX-løsninger til sine kunder. Navisoft teamet har en mere end ni års erfaring med at give Microsoft Dynamics AX-løsninger. Alle af dem er specialiserede i implementeringer, forbedringer fejlrettelser, support og opgraderinger af Microsoft Dynamics AX.

Navisoft Dynamics ™ AX eksperter i både Europa og Indien er blandt de mest erfarne certificerede Axapta udviklere og konsulenter.

Alle vores medarbejdere er certificeret i Microsoft Dynamics AX inden for deres respektive områder af specialisering.  Alle vores folk er specialiseret høj grad på deres respektive områder og har samtidig betydelig brancheerfaring i deres respektive områder.

Vores team mestrer den bedste praksis er kendt verden over og har implementeret Microsoft Dynamics AX i Europa og Asien. Holdet har evnen til at håndtere flere typer af implementeringer enten hurtig implementering, trinvis klog tilgang. Derudover har medlemmerne af vores team i stand til at tilpasse sig kundens implementering metoder.

Vores team konstant evaluerer og opdaterer vores uddannelse  til at klare alle slags opgaver på Microsoft Dynamics AX projekter.