Engagement Model

Navisoft kan være en del af din udviklingsproces på mange niveauer.

 

Management Mode
I denne model  ledes udviklerne fuldt ud af Navisoft Managers. Projektleverancer og systemspecifikationer vil blive fuldt defineret ved MBS Partners / kunder. I starten af enhver opgave vil Navisoft projektleder  udvikle en detaljeret projektplan med angivelse af de vigtigste milepæle og projektleverancer af projektet. Denne projektplan vil blive godkendt af MBS / kunde og vil løbende blive fulgt via Project Server, der vil blive oprettet til kunden for  overvågning af status.

Customer Manage Mode
Fuld kontrol over offshore udviklere og tekniske ressourcer er givet til MBS partnere / kunder. De dedikerede udviklere kan være en udvidelse af deres Microsoft Dynamics AX ressourcer eller kontor. En projekt koordinator er normalt tildelt til at føre tilsyn og koordinerer med MBS / kunde med hensyn til fremskridt, deltagelse og andre mindre logistiske problemer. Projektleverancerne og tildeling af udviklere er kundens fulde ansvar.


On-site og off-site Dedikeret Udvikler Deployment
I denne model, kan projektet kræve udsendelse af nogle af medlemmerne af udviklingens team til stedet. Dette kan være i begyndelsen af ​​opgaven og under ”deployment stage”.

Sådan garanterer vi en succésfuld levering
Navisoft sikrer, at alle projekter lever op til vores kunders krav og forventninger. De følgende tre aspekter af vores projekt metode har vist sig at garantere en vellykket gennemførelse

Quality Assurance
Vi har en  effektiv softwareudvikling, og en velafprøvet testmetoder der kan gentages igen og igen. Den sikrer den høje kvalitet af kode og vellykket levering til vores kunder over hele verden . Vi har et komplet sæt af politikker for gennemgang af intern kode gennemgang og funktioner. De indeholder såvel medarbejder vurdering, peer review, cross walkthrough som gruppe walkthrough  for at sikre kodens kvalitet.